Zászlókészítés, Zászlógyártás

Kérésedre vállaljuk a világ összes országának, közigazgatási egységek és nemzetközi szervezetek zászlóinak, de akár sportszövetségek, céges vagy reklámzászlók gyártását is. Az országzászlók és nemzetek zászlóinál garantáljuk a pontos és aktuális megjelenítést, folyamatosan egyeztetve az egyetlen zászlómúzeum alapítójával és vezetőjével, Balogh Lászlóval, a Külügyminisztériummal és a Nagykövetségekkel is.
Külön kiemelném, hogy cégünk az országok zászlóinak bérlését is lehetővé teszi, amit a kölcsönzés menüpontra kattintva érhetsz el.
vissza a lap tetejére

 

Digitális nyomtatás

Főként digitális nyomtatási eljárással ( nagy tételszám esetén szitázással ) készítjük zászlóinkat, reklámhordozóinkat, többféle alapanyagra, kül- és beltérre egyaránt. Készíthetünk neked a nemzetek zászlóin kívül, céged logójával ellátott asztali zászlót , de a
már jól ismert strandzászlót ( beach flag, bow flag ) is. Kész grafika esetén kérjük, hogy ( cdr, eps, pdf, psb, psd ) a felsorolt formátumokban küldd el nekünk. DE! Amennyiben nincs kész grafikád, csak egy megálmodott ötlet, akkor is jelentkezz, ( először inkább telefonon ) mert meg fogjuk találni a megoldást, ha olyan kérdésed lenne, amit nem írtunk le oldalunkon, de a témába illő, akkor is hívj!
vissza a lap tetejére

 

Rendezvény dekoráció

A tartalom feltöltés alatt! Kérjük látogasson vissza késöbb, vagy keresse fel kollégánkat kérdéseivel a kapcsolat menüpont alatt.
vissza a lap tetejére

 

Kölcsönzés

Mint, ahogy a „zászlókészítés” menüpontban is említettem, külön kiemelném ezt a szolgáltatásunkat. Mind amellett, hogy a vásárlásnál jóval költséghatékonyabb megoldás, tapasztalatból ítélve úgy gondoljuk, hogy legyen az, sportesemény vagy egy kiemelt fontosságú, protokoll rendezvény, megoldást jelent a külföldi vendégek megtisztelését illetően, ami egyben „csak” egy kedves gesztus is lehet. Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az ország legnagyobb készletét tudjuk nyújtani kölcsönzésre, a nemzetek zászlóira vonatkozóan. Naprakészen követjük az esetleges változásokat, teljes garanciát vállalunk a pontos megjelenítésre. A zászlók bérbeadását 3. minőségi kategória szerint osztályozzuk, így az esemény fontosságát megítélve Te döntheted el, hogy melyiket választod. Zászlóinkat a nemzetközileg is elfogadott 200x100 cm-es méretben kölcsönözheted. A zászlót „csak úgy magában”, rúdra szerelten (a rúd 2,5 m) és zászlótalppal együtt is bérelheted. Amennyiben erre a szolgáltatásunkra lenne szükséged, abban az esetben mindenféleképpen keress meg minket telefonos elérhetőségeinken, egyeztetés céljából. Egy telefont megér! Szerintünk….
vissza a lap tetejére


Kép 01 Kép 02 Kép 03 Kép 04 Kép 05 Kép 06 Kép 07 Kép 08

„Nem mindig lehet megtenni amit kell, de mindig meg kell tenni amit lehet”

( Bethlen Gábor )