Beach Flag - Strandzászló

Kül- és beltéri rendezvényeid, vagy akár az üzleted előtt is remek reklám lehet, a már sokak által jól ismert beach flag vagy más néven ( csak úgy Magyarosan ) strandzászló, amit digitális nyomtatással, akár fotóminőségben is el tudunk készíteni neked az általad elküldött kész grafika alapján de, ha csak egy ötleted van, az sem akadály de egy kis +. Általános formátumok a "csepp" vagy a "cápa"( uszony ) fantázia nevűek, amelyek szabásmintáit ( a grafika elkészítésében is segítség ) tájékoztatásul megtalálod a Rex-Art oldalán.
Előnye: A kültéren elhelyezett zászló, a talpon lévő rotátornak ( forgórész ) köszönhetöen mindíg szélirányba fordul, ezáltal nem tud felborulni ( ez persze nem vonatkozik a szélsőséges időjárásra ), beltéren pedig oda fordíthatod, ahol a legjobb arculatot mutatja.

Kép 01 Kép 02 Kép 03 Kép 04 Kép 05 Kép 06 Kép 07

Az egész szerkezet a zászlóval együtt elfér egy kb: 150x20 cm-es hordtáskában, amiért nem kell külön fizetned, mert tartozéka a megrendelt zászlónak. Amennyiben már van tartószerkezeted, úgy "csak" a zászlót is kérheted.
Hátránya: nem ismert
DE! Kérdésed esetén mindenképp egyeztessünk telefonos elérhetőségeinken.